Президентът на ФИФА Джани Инфантино благодари на Русия за посрещането

...
Президентът на ФИФА Джани Инфантино благодари на Русия за посрещането
Коментари Харесай

Инфантино: Време е да благодарим на Русия

Президентът на ФИФА Джани Инфантино благодари на Русия за посрещането на Световното състезание по футбол по време на галаконцерта „ Нощ в Болшой “ в фамозния оперен и балетен спектакъл.
" Скъпи Путин, скъпи другари. В момента съм надвишаващ с страсти от това ужасно място - Болшой спектакъл. Иска ми се да кажа няколко думи. В навечерието на международния шампионат, който ще се играе на прелестния стадион " Лужники " в Москва, време е да кажа благодаря. Благодаря на играчите - основните артисти на Световното състезание, които блестяха на терена и ни извършиха с прелестни страсти ", сподели той.
След което благодари на треньорите, " които крещяха и се стараха да заредят играчите с надвит дух. "
Благодаря на съдиите, които бяха превъзходни и осигуриха почтена конкуренция. Стотици милиони ентусиасти в целия свят и стотици хиляди, които пристигнаха в Русия от всички краища на планетата. Всички почитатели с горделивост носиха своите национални знамена и честваха това събитие дружно с Русия. Време е да кажа благодаря на Русия. Голямо благодаря, Русия! Благодаря на съветския народ, на всички доброволци, на всеки, който е бил съпричастен към това, този шампионат да има необикновен триумф. Просто погледнете усмивките им в последния месец, през днешния ден, на следващия ден. Това е лицето на Русия. На тази Русия, която обичаме. Благодаря ", добави Инфантино.
" На първо място на президента Путин, за вашата лоялност, пристрастеност. Без вас това нямаше да бъде допустимо. Поздравления. Заедно свършихме огромна работа. Мисля, че в тази страна през последния месец се случиха две събития, с изключение на чудесния футбол. Първо, Русия се трансформира в същинска футболна страна. Забравете хокея, всички зимни спортове, тъй като в този момент публично Русия е футболна страна. Черчесов, Акинфееев... те подариха страсти освен на руснаците, а на всички нас по стадионите и улиците, които ликуваха. И на света, 4 милиарда хора, които гледаха този шампионат, хубостта на тази страна с необикновено богата в културен проект и история. Открихме това, светът научи за него. Признателни сме. Всичко демонстрира, че този шампионат стана освен най-великото шоу на планетата, само че и най-хубавият в историята. Затова - откровено благодаря ", сподели още той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР