Президентът на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева направи лична

...
Президентът на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева направи лична
Коментари Харесай

Илиана Раева разкри за най-голямата си трудност в живота

Президентът на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева направи персонална изповед, в която приказва за сложните моменти в живота и кариерата си. По " Нова " брачната половинка на Наско Сираков разгласи, че компликациите и лишенията са ѝ дали мощ.

" Напоследък рева много постоянно. Може би от годините, или от препълнения от събития живот. Имам доста сълзи, на които до неотдавна не давах късмет.
 Илиана Раева протяга ръка към гимнастичките от Русия и Беларус
Илиана Раева протяга ръка към гимнастичките от Русия и Беларус

Ако няма наложителни наказания от ФИГ

Спомням си първия миг, в който се допрях до вярата. Бях на 4 години и баба ми ме заведе на черква на Илинден ", съобщи Раева, след което проговори за компликациите в живота си.

" Трудностите и лишенията поради спорта ми дадоха голяма мощ и храброст. Никак не е елементарно цялата страна да те гледа и да чака да победиш. Никак не е елементарно, отговорността е толкоз огромна. Имах щастието да съм допряна от Бог за това да не се опасявам, когато се състезавам ", съобщи Раева.

Тя призна, че смирението е било най-трудно нещо, което е трябвало да реализира.

" Преминавала съм през доста тежки катарзиси. Свикнала съм да бъда приветствана и харесвана, само че и съм била разпъвана на кръст. От момиче съм бунтовник, само че животът ме научи да бъда по-дипломатична, по-смирена. След историческия орден на Олимпиадата почувствах необикновено успокоение. Целият този път мина като на лента, всички тези 30 години. Изпълних фантазията си и всичко утихна. Много красиво чувство. Седях и се усмихвах, почувствах безгранично благополучие ", призна тя.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР