Президентът на федерацията Любомир Ганев поздрави женския национален отбор по

...
Президентът на федерацията Любомир Ганев поздрави женския национален отбор по
Коментари Харесай

Любо Ганев: Огромни аплодисменти, момичета!

Президентът на федерацията Любомир Ганев поздрави женския народен тим по волейбол за оставането в Лигата на нациите. Националките приключиха пред главния си съперник Хърватия и ще играят в шампионата и следващата година.

" Огромни овации към девойките. Аз не обичам да ставам рано, само че се разсъниха много преди мача против Сърбия. Нищо, че загубихме. Играхме с огромен темперамент и демонстрираме все по-добро лице. После по интернет гледах дуела Турция - Хърватия. Вълненията бяха доста огромни. От името на целия Управителен съвет желая да поздравя освен състезателките, само че и треньорския щаб. И всички, които способстваха за този огромен триумф ", сподели Ганев пред формалния уебсайт на БФ Волейбол.

" Момичетата заслужиха в този момент да починат. И започваме здрава работа за Европейското състезание и олимпийските квалификации. Изключително съм удовлетворен от свършеното. Надявам се в този момент и мъжете да създадат положителни резултати в Анахайм, тъй че да запазим мястото си в Лигата на нациите ", добави той.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР