Президентът на Ботев (Пд) Ангел Палийски коментира пред Sportal.bg ситуацията

...
Президентът на Ботев (Пд) Ангел Палийски коментира пред Sportal.bg ситуацията
Коментари Харесай

Палийски пред Sportal.bg: Финансови проблеми в Ботев няма, дано да бием Левски

Президентът на Ботев (Пд) Ангел Палийски разяснява пред Sportal.bg обстановката при " канарчетата " преди началото на сезона в Първа лига. " Жълто-черните " одобряват Левски в събота на " Коматево ", с желанието и настройката да зарадват бултрасите с влиятелна победа, която да им даде добър старт на акция 2018/2019 година.

" Подготовката мина обикновено по време на двата планувани лагера. Хубавата вест е, че нямаме трайно контузени състезатели. Сезонът ни незабавно стартира с едно от огромните дербита с Левски. Сигурен съм, че спортно-техническият щаб и футболистите ще излязат готови за мача. " Сините " са един от мощните тимове в шампионата. Знаете, че след треньорска промяна мотивацията е двойна у играчите, които ще желаят да излязат от неприятната обстановка. Надявам се, че Ботев (Пловдив) може да победи. Винаги желая да побеждаваме. Няма да е елементарно, само че се надявам да бъдем крайни спечелили.
 Ботев (Пловдив) - ЦСКА 1948 @@@
Смятам, че успяхме да запазим титулярния състав от предходната година. Това е извънредно добре за тима, откакто не се беше случвало доста от дълго време в Ботев. С новите попълнение се надявам да изглеждаме още по-добре през този сезон. Най-положителното е, че успяхме да запазим титулярния състав на Николай Киров. Разбира се, че Жоао Пауло ще липсва, само че той беше чартърен при нас. След мощните си изяви при нас в този момент се бори за титулярно място в Лудогорец. Той е нападател от доста висока класа. Показа го, както в първия си престой в Ботев, по този начин и напролет ", разяснява Палийски пред Sportal.bg.

 Ботев Пд - ЦСКА-София 2:6 @@@
Финансови проблеми и липса на пари в Ботев?

" Категорично няма такова нещо. Футболистите на Ботев (Пд) са си взели всички заплати. Не знам от кое място излезе тази информация, само че мога да кажа следното: Освен, че запазихме 100% от титулярния състав, бюджетът на първия отбор сега е повишен с 20% от в началото планувания. Освободихме трима футболисти с високи заплати, които не бяха твърди титуляри в отбора - Фелипе Бризола, Лазар Марин и Алваро Юлиано. Имаше предложения към двама наши футболисти, само че бяха прекомерно ниски, за което управлението отхвърли да се раздели с тях. Трансферният прозорец затваря на 31 август, в случай че до тогава има оферта към наш футболист, която задоволява клуба и дадения футболист, сме се разбрали с треньора на негово място незабавно да бъде взет първокласен заместител.

Ние, като управление на Ботев, сме доста щастливи, че имаме толкоз надарени юноши. Нашето предпочитание е да почнат от ден на ден да се постановат да играят първия тим. Школата ни се развива доста добре, като е извънредно време да стартират да играят при мъжете. Мечтата ни е един ден гръбнакът на Ботев да бъде формиран от лични юноши.

Когато играят чужденците, не е същото като да имаме лични футболисти, закърмени с любовта и концепцията на Ботев. Този сезон още веднъж имаме първенци на България в няколко възрасти, а през днешния ден набор 2004 година записа страховит триумф в най-големия младежки шампионат в света Gothia Cup, откакто се класира на край ", показа още Палийски, който разгласи и задачите на отбора за идния сезон.

 Ботев Пд са носители на Купа България за 2017 @@@
" Ботев има постоянно огромни цели. Първата шестица е изцяло реалистична цел, откакто имаме отракан състав, който към този момент много време играе дружно. На клуб като Ботев не му отива да няма цели. Дано да повторим и приказката от 2017 година, когато спечелихме Купата на България и след това Суперкупата на България. Още скърбя за полуфинала със Славия, като пропуснахме късмет да играем втори следващ край. Няма да е по никакъв начин елементарно през този сезон, защото конкуренцията е доста сериозна, само че ние сме Ботев. Важно е да се развиваме, да ставаме все по-добри и да радваме фантастичните почитатели на нашия клуб ", приключи Палийски.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР