Президентът на БФС - Борислав Михайлов, трезво оцени спечелената точка

...
Президентът на БФС - Борислав Михайлов, трезво оцени спечелената точка
Коментари Харесай

Борислав Михайлов: Няма да можем да се класираме на Мондиал 2022

Президентът на БФС - Борислав Михайлов, трезво оцени извоюваната точка на България против Италия - 1:1. Михайлов регистрира, че нямаме шансове за класиране на Мондиал 2022-а, само че призна, че линията на развиване при " лъвовете " е вярна и би трябвало по този начин да се продължи.

„ Най-много ме радва играта и спокойствието против европейския първенец. Това им споделих в Бояна, че този мач е да се покажат и да премерят сили с най-хубавите, за което им благодаря. Един президент и един треньор и играчи постоянно се надяват на положителни резултати, само че това е добър триумф във значим мач за тима. Всички знаем, че няма да можем да се класираме. Трябва да работим с младите, имат своето бъдеще и с Италия се играе по този начин. Вече има мачове, в които би трябвало да побеждаваме”, стартира Михайлов.

„ Сега не помнят за Италия, само че мачът с Литва, макар че групата е толкоз мощна, е значим. Трябва да се търси добра игра, защото нямаме късмет да се класираме и да върнем хората по стадионите, макар че още сме в пандемия. Спокойствието и самочувствието, с което играха, ми харесва. Играхме на контраофанзива, а Италия имаше много положения, само че вратарят се оправи доста добре, както и отбраната. Има атмосфера в тима, момчетата са млади. Това е заслуга на момчетата и треньорите, работата не става за един ден. Аз се веселя, в случай че мога и съм донесъл шанс на тима, ще бъда радостен”, приключи щастливият президент на БФС.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР