Президентът на БФС Борислав Михайлов май ще става баща за

...
Президентът на БФС Борислав Михайлов май ще става баща за
Коментари Харесай

Боби Михайлов чака бебе от секретарката си?

Президентът на БФС Борислав Михайлов май ще става татко за четвърти път на 60-годишна възраст. Този твърдоглав слух обикаля коридорите на футболната ни централа и засенчва тематиката за следващото унизително показване на националния ни тим по футбол. България започва кошмарно квалификациите за Евро 2024 и е на последно място в групата, записвайки две загуби от Черна гора (0:1) и Унгария (0:3).
Безкрайното проваляне на футбола у нас обаче не е първата грижа на Борислав Михайлов, разкриват отдадени спортни деятели. Според тях шефът на БФС е подложен в доста деликатна житейска обстановка поради бременността на обичаната му секретарка Катя. Дългокраката варненка със силиконов бюст е неразделно до Боби Михайлов от към 2 години и има нерегламентиран

статут на „ втория човек БФС “.

Служители от футболната централа описват под сурдинка, че секретарката на Михайлов командва дори изпълнителният шеф на централата Борилав Попов, а шефката на интернационалния отдел на БФС Ивета Стоянова персонално й мъкне куфарите по летищата.

Асистентката на Боби управлява в сянка и касата на БФС, без нейната глоба шефката на финансовия отдел Десислава Партова не отпускала нито стотинка, разкриват чиновници на футболния съюз. Разправят, че наперената Катя върти и стабилен бизнес на гърба на футболния съюз – обвързвана с нейни родственици компания е поела почистването на централата на БФС и националната футболна база в Бояна. Твърди се, че след митинга на почитателите на ЦСКА пред БФС предходната пролет, когато постройката на футболния съюз беше обстрелвана с яйца и развалени домати, компанията за разчистване прибрала 80 000 лв., с цел да измие фасадата. Месечно от БФС отпускали по над 50 000 лв. за поддръжка на зданието, като парите минавали през фаворитката на Михайлов.

„ За никого в БФС не е загадка, че Катя е доста повече от секретарка

на Боби. Срещу нея е безсилна даже и Мария Петрова. Съпругата на Михайлов на няколко пъти настояваше асистентката да бъде уволнена, само че това по този начин и не се случи “, споделя източник на „ Уикенд “ от футболната централа. Според думите му, когато Мария Петрова идвала на обяд или вечеря в ресторанта към базата на БФС в „ Бояна “, девойка Катя прозорливо изчезвала, с цел да не се засекат двете и да не се разиграят „ свободни битки ”.

Слухът за прясната бременност на Катя към момента не е доказан публично, само че съгласно чиновници на БФС секретарката на Михайлов носи живот в утробата си, защото е много понаедряла в корема и в ханша. Преди десетина дни асистентката на Михайлов била засечена в профилирания медицински комплекс „ Д-р Щерев “, като любопитното е, че персоналния водач на Боби е придружавал красивата варненка при

визитата в частната АГ болница.

 

Всички тези условия наливат вода в мелницата на слуха, че 60-годишния президент на БФС чака четвъртото си дете.

От първия си брак Борислав Михайлов се радва на двама наследника – вратарят на националния отбор Николай Михайлов и Бисера, който го направи и дядо на две внучета. Михайлов има и щерка от брака си с гимнастичката Мария Петрова – Елинор.

Аферата със секретарката Катя не е първата интимна забежка на Боби Михайлов като президент на БФС , напомнят паметливи. Преди близо 15 година шефът на футболния съюз беше свързван с тогавашната си секретарка Елена, тогавашна брачна половинка на футболиста на ЦСКА Йордан Тодоров. След като мълвата за извънбрачната връзка на Михайлов и Елена набра всеобща известност, Боби се принуди да освободи от служба футболната брачна половинка. Малко по-късно Йордан Тодоров се разведе с погрешната си половинка. Не е ясно в чий креват се подвизава през днешния ден похотливката…
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР