Президентът на БФС – Борислав Михайлов, говори пред медиите след

...
Президентът на БФС – Борислав Михайлов, говори пред медиите след
Коментари Харесай

Борислав Михайлов: Протестите срещу БФС са платени, знаете от кого

Президентът на БФС – Борислав Михайлов, приказва пред медиите след днешния конгрес на БФС, който прегледа въпроси към финансовата конструкция на централата за идните 4 години.

Михайлов показа, че съгласно него протестиращите са платени и съобщи, че след всички рецензии, които е изтърпял през последните 12 месеца е благополучен, че може да прави отговорностите си умерено и не в отбранителна позиция ".

„ Тези почитатели са платени и е ясно от кого. Това е разцепление на футбола. Идва от една група младежи, които мислят, че би трябвало да вземат властта. Пожелавам триумф на клубовете. Знаете от кой са платени почитателите, имате разузнавачи “.

„ Ние сме определени за 4 години преди половин година. Това, че пристигнаха толкоз доста хора за постоянен конгрес, който не е избирателен, а ползата е по-малък, е показателно. Надявам се да изкараме още 3 години и половина без да сме в отбранителна позиция, защото няма причина за това “.

„ Покрай вписванията и отписвания станах полуюрист. Днешният конгрес ме легитимира. Съдът и Изпълкомът също ме легитимират и ми дават убеденост. Приходите от санкции порастват поради почитателите. Не са повишени цените, а провиненията са повече “.

„ Хората от ФИФА и УЕФА броиха бюлетини – няма такава народна власт. Два клуба имат еднотипни тъжби, само че ние ще се съобразим със законите. Аз съм вписан от 2005 година, имам кворум и няма никакъв проблем с ръководството на футболния съюз “.

„ Най-бавно мина гласуването за 64-те клуба. Всичко е прегледано. Тези клубове, които бяха изключени в бъдеще могат да аплайват да бъдат членове. В Изпълкома беше упоменато всичко, няма персонален претекст в изключването. Те не могат да се жалят на друго място с изключение на пред Изпълкома. Конгресът реши да не ги върне, тъй като са нарушили закона – затова има наказания. Много от тях не са били на предходния конгрес, те са новосъздадени “.

„ Казах на делегатите 60 опорни точки, постоянно съм знаел, че работя вярно, по законите, това го знаят и делегатите. След толкоз хвърлена мръсотия по мен и футболния съюз, аз съм благополучен и спокоен човек с това, което правя “, приключи Михайлов.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР