Президентът на БФХГ Илиана Раева посети новата зала на клуб

...
Президентът на БФХГ Илиана Раева посети новата зала на клуб
Коментари Харесай

Цветя и картички за Илиана Раева в новата зала на Спартак

Президентът на БФХГ Илиана Раева посети новата зала на клуб Спартак (Пловдив). Председателят на клуба Мария Илиева предложения Раева в залата, с цел да й благодари за килима, който получи Спартак. Всяко дете беше направило саморъчно картичка и я сервира дружно с цвете на президента на родната централа.

Залата на КХГ " Спартак " е дадена чартърен на клуба и е напълно ремонтирана с персонални средства на Мария Илиева и на нейния брачен партньор. Родители с букети и кошници цветя чакаха Раева още на улицата. Мария Илиева благодари на президента на БФХГ за помощта от самото начало, до момента в който получат за ремонт базата, както и за съдействието й пред общината в Пловдив.

Раева изрече своята признателност към всички и им пожела триумф, поздрави ги за направеното в залата. Тя сподели, че е доста разчувствана и трогната от посрещането, както и доста щастлива, че има толкоз обич към художествената гимнастика в Пловдив.

" Тази обич проличава по лицата на децата, техните родители, треньорите и ръководителите на клуба и по преобразяването на залата на клуб Спартак (Пловдив) в една извънредно красива и функционална зала ", добави Раева.

Президентът на БФХГ е в Пловдив през днешния ден и на следващия ден по персонална покана на Анастасия Генова, ръководител на клуб Тракия Елит (Пловдив), с цел да открие публично и да бъде посетител на интернационалния шампионат " Тракия Елит ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР