Президентът на Беларус Александър Лукашенко обещава твърда реакция към налагането

...
Президентът на Беларус Александър Лукашенко обещава твърда реакция към налагането
Коментари Харесай

Лукашенко обеща твърда реакция срещу налагането на санкции


Президентът на Беларус Александър Лукашенко дава обещание твърда реакция към налагането на наказания от редица страни.

" Те се самозабравиха в благоденствие и не помниха какво е Беларус . И те мислят, че могат да ни преклонят, да ни плашат с танкове, ракети . Да забележим кой - кого ще плаши. Ще им покажем какво са наказания ", разяснява той, представен от БЕЛТА и ТАСС.

Лукашенко е убеден, че страната ще оцелее и със глобите . Той напомни, че Беларус към този момент е минал през интервал на наказания. " Преживяхме. Ще оцелеем и в този момент. В света живеят и положителни хора. Следователно, не би трябвало да се плашим ".

Лукашенко предизвести, че в чужбина би трябвало да помислят в какво може да се трансформира Европа, " в случай че Беларус пламне ".

Лукашенко предложи на държавното управление да преориентира комерсиалните потоци от литовските пристанища към други направления. Това, съгласно президента, ще " сложи на място " страните, заплашващи със наказания.

" Възложих на държавното управление да направи предложение за преориентиране на всички търговски потоци от литовските пристанища към други. Така че ще забележим по какъв начин ще живеят. 30% от литовския бюджет се образува от нашите товарни потоци през Литва . Какво друго ни би трябвало? Самозабравиха се. Ще ги сложим на място ", сподели Лукашенко.
 Европейски Съюз включи в черен лист 20 високопоставени чиновници на Беларус
Европейски Съюз включи в черен лист 20 високопоставени чиновници на Беларус

Гърция и Кипър желаят наказания против Турция, преди да се съгласят за мерките
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР