Президентът на Байерн (Мюнхен) Херберт Хайнер каза, че клубът е

...
Президентът на Байерн (Мюнхен) Херберт Хайнер каза, че клубът е
Коментари Харесай

Президентът на Байерн: Можем да дадем 100 милиона евро за играч през лятото

Президентът на Байерн (Мюнхен) Херберт Хайнер сподели, че клубът е добре квалифициран за идния трансферен пазар и ще бъде подготвен да похарчи над 100 милиона евро за нов състезател.

“Ние сме стопански доста добре позиционирани и имаме огромни цели. Следователно отговорът е: “Да, бихме могли да похарчим повече от 100 милиона евро, само че бихме разискали това интензивно “, сподели Хайнер в изявление за “Билд ”.

Освен това играчите от финансово мощната Премиър лийг не са недостъпни за Байерн, сподели той. “В последна сметка претендентите също би трябвало да паснат на Байерн. Но в случай че в действителност желаеме някого, Байерн може да вземе и състезател от Висшата лига. Ние сме доста добър, доста почитан клуб “, акцентира той.

Байерн обичайно е доста закостенял на трансферния пазар и до момента избягваше да харчи огромни суми за играчи като клубовете от Висшата лига Манчестър Сити и Челси или испанския гранд Реал Мадрид.
 Изясниха се детайлности за трансферните проекти на Тухел и Байерн през лятото Изясниха се детайлности за трансферните проекти на Тухел и Байерн през лятото
Баварците се интересуват от Деклан Райс от Уест Хам. Говори се също, че Арсенал и Челси се пробват да подпишат с полузащитника и трансферна сума от най-малко 100 милиона евро наподобява реалистична.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР