Президентът на Байерн Херберт Хайнер се изказа доста остро относно

...
Президентът на Байерн Херберт Хайнер се изказа доста остро относно
Коментари Харесай

Ще напусне ли Мюнхен? Босът на Байерн проговори за ситуацията с Левандовски

Президентът на Байерн Херберт Хайнер се изрече много остро по отношение на желанието на звездата на отбора Роберт Левандовски да напусне отбора и да се причисли към Барселона.

" Роберт Левандовски има контракт до 30 юни 2023 година и ще играе с нас до тогава ", сподели без съмнение Хайнер пред немската телевизия " Sport1 ". По същия метод президентът на Байерн (Мюнхен) искаше да покаже, че един футболист не може да си разрешава волността да извива ръцете на куба: " Когато подписваме контракт, а аз го върша през цялата си кариера, и двете страни знаят какво има в него. Не можем да приказваме за " принуждаване " на някого да извърши контракта си ".
 Левандовски призна: Искам да напусна Байерн (Мюнхен)!
Левандовски призна: Искам да напусна Байерн (Мюнхен)!

" Трябва да намерим най-хубавото решение и за двете страни "

Що се отнася до това, дали баварците биха се примирили с това да изгубят Левандовски през идващото лято без пари, президентът на отбора сподели: " Роберт сподели, че би трябвало да намерим решение и за двете страни, като Байерн е една от страните. Той е в правото си да не желае да удължава контракта си. Той също се причисли към нас със свободен трансфер. Споразумението не може да бъде едностранно, за това са договорите ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР