Президентът на баскетболния Левски Константин Папазов призова феновете на сините

...
Президентът на баскетболния Левски Константин Папазов призова феновете на сините
Коментари Харесай

Папазов призова феновете да спестяват по 5 лв. на месец за "Левски"

Президентът на баскетболния " Левски " Константин Папазов прикани почитателите на сините да оказват помощ на футболния отбор, като икономисват по 5 лева на месеца. Той употребява една от огромните групи в обществените мрежи " С " Левски " до края ", в която има 30 хиляди членове, с цел да прикани последователите да заделят пари, с цел да оказват помощ за задълженията на " Левски " към Националната организация за приходите.

Папазов да подари приходите от билети от за Купата на България по баскетбол против ЦСКА за задълженията към Национална агенция за приходите, като написа, че сумата е 7500 лева В обръщението към почитателите, той направи сметка, че в случай че 30 хиляди души заделят по 5 лв. на месец, това ще е 150 хиляди на месец и по 1.8 млн. лева на година.

" Искам да ви поканя да сторите нещо доста положително за здравето си. Към тези, които пушат, пушете на всеки два дни по една цигара по-малко. Не знам дали ще ви помогне здравословно, само че сигурно ще спестите 5 лв.. На всеки 10 дни пийте по едно кафе по-малко. Не знам защо ще ви помогне, само че ще спестите 5 лв.. На всеки 15 дни пийте по една бира по-малко. Ще спестите 5 лв.. Има още доста образци от какво може да се лишите, с цел да спестите 5 лв.. Реално 5 лв. са нищо, само че могат да бъдат доста, в случай че 30 000 внесат единствено по 5 лв. месечно в Национална агенция за приходите. Така всеки месец ще може да се погасяват по 150 000 лева За една година са 1 800 000 лева ", написа Папазов.

 Лили Иванова подари пари за дълга на Лили Иванова подари пари за дълга на " Левски " към приходната организация

Той обаче посочи, че почитателите не би трябвало да имат искания. В последните седмици разнообразни организации притежателя Наско Сираков да се отдръпна.

" Дайте ги, с цел да го има тима, с цел да не чакаме още веднъж 13 години. Сетете се единствено за момент, какво изживя всеки един от нас на 15 май 2022 година? Всъщност ние ги даваме за себе си, с цел да бъдем щастливи, с цел да се радваме с обичания " Левски " на стадиона или пред тв приемника! И наложително за " Левски " от сърце без условия и без искания ", добави Папазов.

Призивът му идва два дни преди Общото заседание на " Левски ", на което ще бъде гласувано увеличение на капитала с издаване на нови акции на стойност 15 млн. лева Миналата седмица Сираков сподели, че през есента ще има още една с акции.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР