Президентът на Барселона Жоан Лапорта заяви, че клубът ще опита

...
Президентът на Барселона Жоан Лапорта заяви, че клубът ще опита
Коментари Харесай

Барселона ще купува халф през януари

Президентът на Барселона Жоан Лапорта съобщи, че клубът ще опита да компенсира дългото неявяване на полузащитника Гави, като като вземе състезател на неговата позиция за втората половина на сезона. В тази връзка Лапорта напомни прехвърлянето на Едгар Давидс преди 20 години от Ювентус.

" Ако успеем да осъществим условията за финансов феърплей, тогава концепцията е да намерим полузащитник, който по някакъв метод да компенсира отсъствието на Гави. Това ще бъде наем до края на сезона, както направихме преди доста години с Давидс “, сподели Лапорта, представен от " Мундо Депортиво ".Бившият полузащитник на нидерландския народен тим Едгар Давидс прекара половината от сезон 2003/2004 в Барселона чартърен от Ювентус. Общо Давидс изигра 20 мача за каталунците, в които означи един гол и направи една асистенция.

Гави контузи кръстната връзка на коляното и менискус в мача от квалификациите за Европейското състезание през 2024 година сред националните тимове на Испания и Грузия (3:1) и ще бъде дълго време отвън терените.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР