Президентът на Барселона Жоан Лапорта отказа да отхвърли напълно възможността

...
Президентът на Барселона Жоан Лапорта отказа да отхвърли напълно възможността
Коментари Харесай

Лапорта не отхвърли възможността някоя от звездите на Барселона да си тръгне

Президентът на Барселона Жоан Лапорта отхвърли да отхвърли изцяло опцията играчи да изоставен клуба през идното лято заради продължаващите финансови компликации на клуба. Именно заради такива усложнения през предходната година каталунците бяха принудени да се разделят с. В последната седмица все по-настоятелно медиите в спекулират, че може да бъде продаден, с цел да олекоти обстановката към финансовия феърплей на клуба и по този метод да могат да бъдат осъществени други цели на трансферния пазар.

Нидерландският полузащитник дойде на “Камп Ноу ” през лятото на 2019-а и е измежду най-стабилните играчи на отбора, само че медиите в страната не престават да настояват, че той по този начин и не е посочил предстоящото равнище при прехвърлянето му от против 75 милиона евро. Със сериозен интерес към е свързван, където отпред застава някогашния му треньор Ерик загар Хаг и се счита, че той има голямо предпочитание да го има в състава си.

“Ще създадем най-хубавото за клуба. Ако икономическите лостове, които чакаме да се задействат, се получат, то никой няма да напусне по стопански аргументи. Нека спортно-техническият екип работи. Има играчи, за които се твърди, че са получили предложения, само че този развой се ръководи от Чави и Матеу Алемани и в последна сметка те ще вземат решенията. Аз единствено ще последвам мнението на експертите ”, съобщи Лапорта.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР