Президентът на Барселона Жоан Лапорта коментира присъствието на около 30

...
Президентът на Барселона Жоан Лапорта коментира присъствието на около 30
Коментари Харесай

Лапорта защити Барселона заради германските фенове на Камп Ноу

Президентът на Барселона Жоан Лапорта разяснява наличието на към 30 хиляди последователи на немския Айнтрахт Франкфурт на стадион „ Камп Ноу “ в реванша от четвъртфиналите на Лига Европа, което провокира митинги измежду почитателите на испанския гранд.

„ Клубът не може да бъде упрекван, само че има най-голяма отговорност “, съобщи Лапорта, представен от вестник „ Mundo Deportivo “.

„ Искам да благодаря на членовете на клуба и всички почитатели на Барселона, които участваха на срещата с Айнтрахт Франкфурт. Благодаря на всички от дъното на сърцето си “, сподели Жоан Лапорта.

„ Искам да се извиня на всички тях, тъй като бяха сложени в неуместна обстановка от всеобщото наличие на немски почитатели “, добави Лапорта.

„ Клубът не е продавал билети на германци, отвън формалните 5 хиляди наложителни пропуща, каквото е условието на УЕФА. Системата беше претрупана от повече от 27 201 поръчки от Германия. Имало е неофициални сътрудници, проведени групи и експерти по препродажба. Контролните механизми бяха преодолени и неефективни “, разяснява още президентът на Барселона.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР