Президентът на Барселона Жоан Лапорта изрази своята подкрепа към наставника

...
Президентът на Барселона Жоан Лапорта изрази своята подкрепа към наставника
Коментари Харесай

Жоан Лапорта: Шави е легенда на Барселона, знам, че ще бъде напълно отдаден до края на сезона

Президентът на Барселона Жоан Лапорта изрази своята поддръжка към наставника на отбора Шави Ернандес, който разгласи, че ще напусне поста си след края на сезона.

Лапорта разкри, че е бил известен за решението от самия Шави, който той дефинира като " легенда на Барселона " и " почтен и заслужен " човек, изразявайки убеденост, че испанският експерт ще работи със същата отдаденост до края на акцията.

" Шави ми сподели, че в края на сезона ще напусне, само че че желае да приключи сезона и това е формула, която одобрявам, тъй като той е този, който ми я предложи, той е легенда на Барселона. Той е почтен човек, работи с цялостно достолепие и обича Барса. Приемам го, тъй като знам, че ще бъде изцяло предан до края на сезона ", разяснява ръководителят на " каталунците ".

Президентът на Барселона прикани още почитателите на клуба за поддръжка в дуелите през идващите няколко месеца, като съгласно самия него " блаугранас " могат да се борят за купата в Испания и успех в Шампионската лига.

" Лигата ще бъде сложна за продобиване, само че не е невероятно. Трябва да се борим до края и да забележим какво ще се случи. Ще имаме потребност от поддръжката на нашите почитатели, с цел да можем да се опитаме да спечелим Шампионската лига. Ще вървим малко по малко. С уговорката на всички имам вяра, че към момента можем реализираме някои от задачите, които си поставихме за сезона ", приключи Жоан Лапорта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР