Президентът на българското сдружение Шемето Бекир Кадрийски, който беше бит

...
Президентът на българското сдружение Шемето Бекир Кадрийски, който беше бит
Коментари Харесай

Кадриески иска да се лекува в България, недоволен е от лечението в Северна Македония

Президентът на българското съдружие " Шемето " Бекир Кадрийски, който беше обичай в Струга, желае да продължи лекуването си в България, защото, както споделя, се съмнява, че ще му оказват помощ в Северна Македония.

Той разяснява, че през днешния ден се усеща по-добре, само че означи, че в болничното заведение не са правени никакви проучвания, а единствено са предписани медикаменти. По думите му лекарите не се трогнали изключително от виковете му за помощ.

Той се оплаквал от болки в корема и главоболие. В същото време той уточни, че е виждал нападателя си, само че не е имал близки връзки с него. Нападателят се е предал на полицията.

Другият съпредседател на българската асоциация - българинът Живко Чакръкчиев, отпътува нощес за Струга, с цел да види своя сътрудник.

- Днес ще се срещна с полицията, с цел да разберем какво се прави по случая. Това, което разбирам досега е, че нападателят в действителност се е предал, министърът на вътрешните работи сподели по малкия екран, че ще бъде разпитан. В същото време познати на нападателя звънят на Кадрийски, пращат хора в дома му, с цел да го накарат да се срещне с нападателя, да се схванат – изясни Чакръкчиев.

Той счита, че македонските управляващи желаят да прикрият нещата и че казусът не се третира като закононарушение от ненавист.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР