Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов коментира въпроса с

...
Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов коментира въпроса с
Коментари Харесай

Михайлов: Казусът с полиграфа се решава от компетентните органи, не от БФС

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов разяснява въпроса с полиграфа, на който бяха подложени няколко футболисти на Черно море поради подозрения за симулативна игра. Той бе безапелационен, че този въпрос се взема решение от способените органи в страната, а футболната ни централа няма правораздавателни правомощния.

„ Вече 4 години имаме тяхната поддръжка, Много е значимо всички и тимове най-малко с топките да са на равни начала. За нас като футболен съюз е значима тази поддръжка. Дано разтеглим тази стратегия. Тази година ще бъдат 15 и 17-годишните. Да разтеглим и да обхване по-добрите школи “, сподели Михайлов при представянето на топките, с които ще се играе в Първа, Втора и Трета лига през новия сезон.

Той бе помолен да разяснява тематиката с футболистите на Черно море, минали полиграф поради подозрения в симулативна игра.

„ Тази тематика се взема решение от способените органи, а не от БФС “, сбит бе Михайлов.

„ Новият формат на шампионата всички го харесват. Излъчват се всички мачове. Желаем лек чоп на всички тимове “, показа още Михайлов секунди преди началото на тегленето.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР