Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов даде официален старт

...
Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов даде официален старт
Коментари Харесай

Борислав Михайлов откри семинара FIFA Forward 2.0 в Бояна

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов даде формален старт на семинара FIFA Forward 2.0, провеждащ се в Националната футболна база " Бояна " в столицата. Уъркшопът на международната футболна централа включва лекции от страна на водещи специалисти на ФИФА, а измежду участниците са представители на 17 национални футболни федерации.

" Изпитвам голяма горделивост от обстоятелството, че за хазаин на това събитие бе определена България и по-конкретно тази база, издигната с поддръжката и на международната футболна централа. Този семинар е следващото доказателство за отношението на ФИФА към развиването на всяка съответна федерация и към напредъка на играта като цяло. Лично аз, от позицията си на член на Комисията за развиване на футбола към ФИФА, съм уверен, че това събитие ще бъде извънредно ползотворно за всички участници ", съобщи Михайлов, който получи възпоменателен байрак от шефа на ФИФА за Европа Бьорн Васало.

" Надявам се от ден на ден страни да последват образеца на България и да употребяват поддръжката на интернационалните федерации за реализацията на огромни планове като тази прелестна база в Бояна ", сподели на собствен ред Васало.

По време на уъркшопа специалистите на ФИФА ще срещнат представителите на националните федерации с нововъведенията в методите на финансиране, практиките и регулациите на програмата FIFA Forward.

Снимка: bfunion.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР