Президентът на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов заяви, че

...
Президентът на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов заяви, че
Коментари Харесай

Борислав Михайлов: Нормално е и ЦСКА да ме подкрепи

Президентът на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов съобщи, че не е изумен от поддръжката на " Левски " в идните избори. Според него е разумно да бъде подсилен и от управлението на " ЦСКА - София ".

" За това, което съм направил и съм се опитал да направя за тях, е обикновено и те да ме поддържат. Но те си знаят ", сподели Михайлов пред медиите на старта на кандидат-президентската акция.

Той чака още много клубове да го поддържат. " Ще има и други клубове от всички равнища на българския футбол. Най-важното е на самия конгрес. Живот и здраве, ще забележим на 16 февруари. "

" Аз съм извънредно удовлетворен и благодаря на управлението на " Левски ", че има доверие в мен. Според мен не е толкоз учудващо, тъй като въпреки всичко съм играл в " Левски " 15 години, и цялата ми фамилия ", сподели още президентът на БФС.

Михайлов към този момент получи утвърждение от управлението на първенеца " Лудогорец ", както и от " Славия ". Той ще се бори за четвърти мандат отпред на футболния съюз. Другите две кандидатури към този момент са на някогашния футболист и треньор на националния тим Любослав Пенев и някогашния президент на " Черноморец " Ивайло Дражев.

Михайлов съобщи, че " на процедура няма неточности " в работата на актуалното управление. По думите му футболният съюз е " най-стройната спортна организация в България " и се оправи чудесно със отговорностите си. Той разгласи и растеж от 63% в годишния бюджет на БФС.

" Грешки всеки прави, само че те са доста минимални на фона на свършената работа. За това, че не сме се класирали на огромно състезание, има справедливи и субективни фактори. Една от тях са треньорите. Двама от екипа на Любо Пенев са били треньори и не са класирали тима. Така че дано всеки да си носи отговорността и да си гледа личната камбанария. "

Михайлов сподели още, че е изумен от обвиняванията на Пенев към актуалното управление на БФС. " Той е бил тук и знае по какъв начин стоят нещата. Условията му бяха едни от най-хубавите, откогато има народен тим по футбол. "

Бившият капитан на България регистрира 2017 година като " по-скоро добра, в сравнение с толкоз подложена на критика ". Според него българският футбол е имал триумфи на всички равнища. " На всички равнища имахме триумфи. Интересно състезание, националният тим за пръв път от 50 години би Швеция, победихме Холандия, играхме нелош футбол, триумфите на " Лудогорец " и на националите до 19 години. "

" Всички шампионати и шампионати, които администрираме, са на равнище. Има развиване нагоре и в съдийството. Полагаме всевъзможни старания. Развиваме женски футбол, футзал, футбол-5, футбол-7, футбол-9, извънредно сбит е календарът ", добави Михайлов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР