Президентът на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов заяви, че

...
Президентът на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов заяви, че
Коментари Харесай

Борислав Михайлов: С моя приятел Чеферин смятаме, че българският футбол е в добри ръце

Президентът на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов съобщи, че е разговарял с президента на УЕФА Александър Чеферин на среща за вероятностите във футбола. Това е станало по време на честването на 30-ата годишнина от основаването на украинската федерация, където някогашният вратар е бил посетител.

" Имах опция да проведа и дълъг и градивен диалог с моя добър другар Александър Чеферин, с който се обединихме към тезата, че бъдещето на българския футбол е в положителни ръце ", заяви Михайлов през страницата си във " Facebook ".

Той уточни, че методът, по който се развива футболът в Украйна, е добър образец за всички източноевропейски федерации. " Поздравявам сътрудника си Андрий Павелко както за свършената работа, по този начин и за множеството положителни вероятности пред ръководения от него съюз ", добави някогашният вратар.

" Не на последно място останах удивен от топлото отношение на локалните ентусиасти, които ме върнаха в най-славните години на българския футбол - тогава, когато националният ни тим с мен като капитан си заслужи международна популярност. Всички се надяваме тези времена да се повторят, а с работата си върша и ще продължа да върша всичко допустимо това да се случи ", съобщи още Михайлов.

На честването в Киев е бил и изпълнителният шеф на БФС Борислав Попов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР