Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева поздрави

...
Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева поздрави
Коментари Харесай

Илиана Раева: Това е гимнастиката, за която ще се борим

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева поздрави своите състезателки след завоюваните 8 оценки от Световната купа в Пезаро (Италия).

Стилияна Николова и Ева Брезалиева в самостоятелната конкуренция, както и ансамбълът при дами завоюваха четири сребърни и четири бронзови медала от конкуренцията.

" Осем медала за българската художествена гимнастика от Световната купа в Пезаро, Италия. Набираща скорост Стилияна, интелигентна, смела, артистична! Абсолютен златен орден на бухалки. Ансамбълът все по-добре. Ева с доста неточности, която избухна на финалите на бухалки и съобщи силата си. Много, доста мощна гимнастика сподели България и в самостоятелното, и в ансамбъла. Това е гимнастиката, за която ще се борим. Времето работи за нас. Браво на целия екип ", показа Илиана Раева в обява в обществените мрежи.

Ансамбълът на България в състав Вая Драганова, Женина Трашлиева, София Иванова, Рейчъл Стоянов, Камелия Петрова и Маргарита Василева приключи преди всичко за сезона след крайното класиране от всички международни купи. Момичетата сграбчиха оценките за двете обособени съчетания (с пет обръча и две топки и три ленти).
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР