Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева коментира

...
Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева коментира
Коментари Харесай

Раева за скандала с Диана Димитрова: Със сигурност побойникът е предизвикан, но що за мъж си, за да пребиеш жена

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева разяснява във фейсбук абсурда към Диана Димитрова, която неотдавна показа, че е измъчван от собствен сътрудник.

Направо ми е жалко да разясня, само че чета изявления от психолози, фейсолози, известни и незнайни персони, дами и мъже във връзка абсурда и побоя над актрисата Диана Димитрова.

Със сигурност побойникът е провокиран. Но няма предизвикателство, което може да оправдае побой над жена. Има си способи да отговориш и това не е боят!

Чета и откровено се отвращавам от злорадството, главно от дами, несъмнено, има и удовлетворен брой мъже, само че е и разбираемо.

Хората са толкоз озверели, толкоз са нападателни, че една такава история е обикновено да отприщи тази вълна от рецензии към жертвата.

Що за мъж си да пребиеш/набиеш жена? Както и да те е провокирала. Ние живеем в традиционен свят, повече в сравнение с е възможно, само че насилието върху слабия пол е гнусна комплексарщина и изтощение. Още по-отвратително е обаче, по какъв начин множеството оправдава това.

Тук въобще не разясня тематиката моралът на жертвата, дейностите и, реакциите и. Тя задоволително е била осъдена от метода, по който е била отхвърлена. Но да бъде бита и то пред очевидци, които са си кютали и не са взели отношение… Ами безумно е.

Последните дни попадам на разнообразни публикации с разказани разнообразни ужасни (според мен) събития в разнообразни точки на света. За следващ път ще споделя тук, че считам, че чипът на човешкото създание е сгрешен. Количеството експанзия и ненавист не са съвместими с Твореца.

Ще завърша с разбора на създателя на една публикация, в която той проучва човешкото създание и потвърждава, че то е най-агресивното и зло създание на Земята. Пише, че то е единственото създание, което може да изтреби голям брой от себеподобните си и има вяра, че не сме приспособени да живеем на планетата Земя, за разлика от животните и растенията.

И най-после споделя, че може би сме “докарани " и развъдени тук, заради голямата ни експанзия.

Дава прелестни образци за теорията си, само че този ми пост е по друга тематика.

Като включим извратената братоубийствена война и всичко сходно, което се случва в света сега, този побой над актрисата си го отчитаме като нещо в реда на нещата, до момента в който преживяме на вечеря и гледаме новините, или до момента в който пием кафе заран, или бориме махмурлука с вряло шкембе.

Стига с тази отвратителна експанзия, завист и първичност.

Планетата на Орките…
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР