Президентът на Българската федерация по джудо Румен Стоилов изрази задоволството

...
Президентът на Българската федерация по джудо Румен Стоилов изрази задоволството
Коментари Харесай

Румен Стоилов: Европейското първенство по джудо беше голям празник за България

Президентът на Българската федерация по джудо Румен Стоилов изрази задоволството си от чудесно проведеното Европейско състезание за мъже и дами, което се организира през измината седмица в София.

България приключи на 12-о място в класирането по медали в столичната зала „ Арена Армеец “. Страната ни за първи път бе хазаин на шампионат за мъже и дами, а на татамито излязоха 361 състезатели от 40 страни.

„ За България и за българското джудо това е един огромен празник. Естествено и отговорност. Два медала България не е имала от Европейско състезание за мъже и дами най-малко в последните 20 години. Аз съм извънредно благополучен от представянето на нашите момчета – Янислав Герчев в Марк Христов. Но най-вече съм благополучен от това, че ние към този момент имаме тим “, показа Румен Стоилов.

Тимът ни завоюва две оценки – сребро на Янислав Герчев (60) и бронз на Марк Христов (73), а Денислав Иванов (66) приключи 7-и.

„ Благодаря на Българска национална телевизия за положителното отразяване “, показа още Румен Стоилов във връзка професионалното лъчение на финалите в трите спортни дни.

Автор: Росен Станчев

Цялото изявление можете да видите във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР