Президентът на Българската федерация по борба Христо Маринов отговори подобаващо

...
Президентът на Българската федерация по борба Христо Маринов отговори подобаващо
Коментари Харесай

Борбата отговори подобаващо на Лечков след безумното му изказване

Президентът на Българската федерация по битка Христо Маринов отговори уместно на Йордан Лечков, който през вчерашния ден се изложи за следващ път пред цяла България. Вицето на Борислав Михайлов се изрече неопитен, че в последните 15-20 години България няма триумфи освен във футбола, само че още във волейбола, художествената гимнастика и битката.

" Когато български герой загуби от представител на Гибралтар, ще поканим всички разбирачи, в частност господин Лечков, да дойдат и да закрият българската битка ", написа Маринов във " Facebook ". Този пост беше споделен и на страницата на федерацията.

Успехите в битката ни са забележими, само че очевидно не и за Лечков. Докато националите ни по футбол от 2004 година насам гледат Европейско и Световно единствено по малкия екран, борците ни печелят Европейски шампионати и се показват почтено на Световни (Едмонд Назарян и Кирил Милов са международни вицешампиони).

Илиана Раева към този момент разкритикува Лечков, а в този момент това направи и шефът на битката. Очаква се реакция след несъответстващото изявление на Лече и от волейбола ни.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР