Президентът на Българската федерация художествена гимнастика Илиана Раева беше много

...
Президентът на Българската федерация художествена гимнастика Илиана Раева беше много
Коментари Харесай

Илиана Раева: България повече няма да участва на състезания в Баку

Президентът на Българската федерация художествена гимнастика Илиана Раева беше доста ядосана от съдийството при ансамблите на Световната купа в Баку (Азербайджан). Българският тим получи нощес оценка от 35.750 за композицията си с пет обръча. Щабът на България подаде контестация за оценката, която беше отхвърлена.

" Уважаеми дами и господа! Отборът ни е безскрупулно порязан! Неслучайно за първи път си разрешаваме да подадем контестация! Я тъй като, тук има доста “разбирачи ”, я ми напишете, какъв брой е действителната ни оценка на DА (трудност с уред) ", написа Раева под пост в формалната страница на федерацията. Тя съобщи, че Европейската купа в Азербайджан ще бъде последното съревнование в Баку, на което България ще взе участие.

" Европейската купа в Баку ще е за последно! България там повече няма да върви! ", написа Раева. Тя се изрече остро и за оценките за артистичност на Елвира Краснобаева и Ева Брезалиева в самостоятелната конкуренция, които са надлежно втора и пета след първия ден.

" Оценките на Елвира на артистичност...  безсрамие! Както и на Ева... И това ще мине... ", добави Раева.

" Не спирайте да подкрепяте девойките, тъй като те са доста мощни и заслужават да бъдат подкрепяни и обичани! Трудят се доста и на фона на всичко, с което сте заобиколени в живота си, са белите лястовици, с това което реализират и с което ви подаряват години наред! ", написа още президентът на централата.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР