Президентът на България в периода 2012-2017 г. Росен Плевнелиев смята,

...
Президентът на България в периода 2012-2017 г. Росен Плевнелиев смята,
Коментари Харесай

Плевнелиев: Това правителство ще свърши повече работа, отколкото всичкси мислят. Може да издържи до 2026 г.

Президентът на България в интервала 2012-2017 година Росен Плевнелиев счита, че наследникът му на поста Румен Радев е основната причина да се сформира държавно управление сред ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС.

" Основният фактор въобще да го има това държавно управление се споделя Румен Радев. Оттук нататък знаейки на какво е кадърен той, аз мисля, че ще е доста мъчно на евроатлантическите партии да бутнат това държавно управление. Нещо повече - говорейки за национална сигурност, аз мисля, че във висша степен бъдещето на децата ни ще бъде предпазено когато влезем в Еврозоната и Шенген. Бях с президента на Хърватска, който сподели, че в последните две години там експлоадира - рекорден брой туристи, рекорден брой вложения, туристи, тъй като влязоха в Еврозоната. Ще го кажа по този начин - всеки, който се заиграе с Радев като ретроградна мощ, обслужваща съветския геополитически интерес да бутне това държавно управление, ще заплати доста тежка политическа цена ", безапелационен бе той в утринния блок на БТВ.

" Това държавно управление ще прави доста повече работа в сравнение с всички си мислят. То ще стои доста по-дълго в сравнение с всички си мислят. Ако има някаква останала логичност и мисъл в проевропейските политически сили в България, те ще би трябвало да го поддържат до момента в който България влезе в Еврозоната, а най-ранната дата е 1 януари 2025 година Аз даже мисля, че сходно държавно управление, което прави промени, което ни извади от трите години безвремие на вдигнатия пестник на Радев и ни придвижва към Европа, най-сетне с решения, които очевидно носят резултати, в това число и стопанската система в идващите две години ще има забележим скок, мисля, че това държавно управление би следвало да изкара като контрапункт на съветските национални ползи и дейности, до президентските избори през 2026 година ", счита президентът.

" Движение за права и свободи са една извънредно опитна политическа партия. Те знаят какво вършат във всеки един миг. Имат проект кратковременен и дълготраен. Имат мощни позиции по райони и в централната власт, имат запас. Движение за права и свободи би трябвало да бъдат в този миг нужният сътрудник, те не са част от държавното управление и от сглобката. Но до момента в който поддържат тежките промени, свързани с влизането ни в Шенген, те ще имат цялостното право който както реши да приказва по каквато и да е тематика. Делян Пеевски си връща на всички, които го хулиха непрекъснато, като взе ролята на представител на Движение за права и свободи. Аз съм положително надъхан, че България има исторически късмет да влезе в Еврозоната с това държавно управление ", разяснява още Плевнелиев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР