Президентът на Бъфало Ръс Брандън подаде оставка след обвинение в

...
Президентът на Бъфало Ръс Брандън подаде оставка след обвинение в
Коментари Харесай

Бъфало без президент, набеден за секс с колежка

Президентът на Бъфало Ръс Брандън подаде оставка след обвиняване в непочтено държание на работното място. 51-годишният функционер напуща и президентския пост в хокейния Бъфало сейбърс. Брандън е бил упрекнат в полови взаимоотношения с колежка и макар че е отрекъл е бил заставен да се отдръпна.

„ От много време обмислях ролята си в структурата на Бъфало билс. През ноември направих 20 години в клуба. Считам, че с приключването на драфта задачата ми е изпълнена. Чакам с неспокойствие идващите професионални предизвикателства”, съобщи Брандън пред в. „ Бъфало нюз”.

Според медията в петък преди началото на втория кръг от драфта Ким Пегюла, брачна половинка на притежателя на отбора Тери Пегюла, го е уведомила Брандън за следствието против него. В понеделник на Брандън е било обявено, че следва отстраняването му от поста. От нощес Ким Пегюла е краткотрайно изпълняваща длъжността президент на Бъфало билс.
Брандън постъпва в отдела за бизнес развиване през 1997 година и бързо става поддръжник на тогавашния притежател на „ бизоните” Ралф Уилсън. Следва шеметно нанагорнище по корпоративната стълбица и на 1 януари 2009 година е назначен за общоприет управител, а четири години по-късно и за президент. Позиция, която резервира и след продажбата на отбора на сем. Пегюла през 2014 година Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР