Президентът на Атлантическия клуб в България Соломон Паси заяви, че

...
Президентът на Атлантическия клуб в България Соломон Паси заяви, че
Коментари Харесай

Соломон Паси: Ще работя безкористно за съставяне на евроатлантическо правителство

Президентът на Атлантическия клуб в България Соломон Паси съобщи, че ще работи безкористно за сформиране на евроатлантическо държавно управление.

" Днес най-голямата парламентарна партия ме предложения в контактна група, ръководена от президента Росен Плевнелиев, с цел да спомагаме в договаряния за сформиране на евро-атлантическо болшинство и държавно управление в новия парламент. Като ясно съзнавам какъв брой голям и провокационен дълг е сходна функционалност, декларирам пред обществото и участниците в процеса, че бих им съдействал добросъвестно, безкористно и на ползу роду, доколкото моите сили и тяхната воля разрешават това. Ако не съумея в това общо дело, бих съдействал на всеки, който би го траял. " - написа Паси в профила си във Facebook.

Коментарът му идва откакто водачът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че ще предложат контактна група и договарящи екипи. Последва и публично удостоверение от Росен Плевнелиев (президент 2012-2017 г.). Той заяви, че контактната група ще стартира своята работа след съставяне на постоянното 48-мо Народно заседание, като ще заседава и ще дава конференции за постигнатите резултати само в постройката на Народното събрание. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР