Президентът на АНКАРАГУЧУ Фарук Коджа получи ДОЖИВОТНА забрана от футбола

...
Президентът на АНКАРАГУЧУ Фарук Коджа получи ДОЖИВОТНА забрана от футбола
Коментари Харесай

Позорният президент на Анкарагюджу Фарук Коджа получи ДОЖИВОТНА забрана от футбол след жесток удар с юмрук върху рефера Халил Умут Мелер

Президентът на АНКАРАГУЧУ Фарук Коджа получи ДОЖИВОТНА възбрана от футбола за жестокото си нахлуване против рефера Халил Умут Мелер.

Пандемониум настъпи в понеделник вечерта след равенството на турската Суперлига с Ризеспор, което приключи с тъждество 1-1 в последния миг.

Ядосан Коджа избухна след последния съдийски сигнал и нахлу на терена, с цел да се изправи против формалния арбитър на мача Мелер, който с гневен удар с дясна ръка.

Мелер се строполи на терена в мъка и по-късно беше ритнат от към момента неидентифициран нападател.

Заповед за ареста на Коджа беше издадена от министъра на правораздаването на Турция във вторник и беше последвана от доживотна възбрана от Турската футболна федерация.

Коджа подаде оставка от ролята си на началник на Анкарагюджю във вторник в светлината на отвратителния си акт, за който не предложи опрощение.

Той сподели: „ Бих желал да оповестя на обществеността, че подадох оставка от президентството на MKE Ankaragucu, с цел да предотвр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР