Президентът има две функции - първо да управлява. Второ -

...
Президентът има две функции - първо да управлява. Второ -
Коментари Харесай

Борисов: Алексей Петров осигури логистиката за срещата ни с Кирил и Асен, но не е бил на нея

" Президентът има две функционалности - първо да ръководи. Второ - в случай че има рецензии към ръководството, да ги дава. С първото не се оправя, за второто - не знам какво е имал поради. Искрено се надявам да спрат да ровят кокалите на индивида. След всеобщите арести, противозаконните арести от страна на " тяхното " Министерство на вътрешните работи, физическата среща не беше допустима. Алексей Петров обезпечи тази логистика да можем да си приказваме. Важното е да се знае - той не е участвал на тази среща. Бяхме аз, Кирил и Асен. Аз трябваше да преглътна противозаконния ми арест в името на една по-висша цел ".

Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка изказванието, че Алексей Петров има присъединяване в съставянето на кабинета.

Алексей Петров и бащата на Кирил Петков не са участвали. На срещата бяхме аз, Асен и Кирил Петков. И взехме решение, че ще намерим път да създадем държавно управление.

Борисов разгласи, че няма проблем да си приказва със съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков. Проблемът сега бил, че Петков е в Съединени американски щати, а водачът на ГЕРБ не обичал да приказва по телефона.

Борисов се пошегува, че " неговият " футболен тим преди време е бил главен съперник на " тима на Комсомола ", основан от Алексей Петров. " Оттогава ми е борбата с Държавна сигурност ", съобщи той.

" Нищо неприятно в тази ситуация няма, че един човек, който към този момент го няма, е основал логистика, с цел да може да стартира диалогът. Не е загадка, че сме провеждали среща. Спекулацията, че това държавно управление се дължи на Алексей Петров, е нечиста сделка. Той сътвори логистиката.

" Колкото по-модерно, по-ефективно, въпреки и по-скъпо, дано се удължава животът на индивида. Ето, и сестра ми е болна от рак. Да не вършиме като другите доктори - да гоните пациенти, да ги изхвърляте. Като управляваше ГЕРБ, за случая в " Пирогов " не шефът, министърът щеше да си отиде ", съобщи Борисов.

Преди дни здравна сестра в " Пирогов " описа, че Емин вдигнал скандал и изискал непознато дете да бъде изведено от шокова зала, с цел да вкарат неговото, припомня " 24 часа ".

" Вчера бяхме в Народното събрание всички. Правителството, ние. Виждах се с Христо Иванов, с Атанасов, с всичките. Без Движение за права и свободи ние нямаме болшинство за Конституцията ", означи още Борисов.

" Истинската цел на смяната в Конституцията е промяната в правосъдната система. Това е отколешната фантазия на Христо Иванов, ние го поддържаме. Появата на датата за промяна на националния празник, вместо да дебатираме по тоя в действителност най-важен въпрос, това се измести в разискване на националния празник ".

" Щях да махна министъра на защитата поради съветника. Съветникът щеше да си е отпътувал на мига. И да махна неговия шеф - министъра на защитата. Тагарев неотложно би трябвало да бъде уволнен. И ние ще го питаме в комисията по защита какъв брой скъп е и какво схваща от защита този човек, сподели Борисов на въпрос какво не утвърждава в кадровата политика на държавното управление.

" Не можеш да похарчиш половин милиард за зимно разчистване. Лошо ли е това, че запитвам. Атака ли е, че запитвам ", добави той.

" Нито стотинка не съм получил от Васил Божков. Бил съм викан в прокуратурата, дал съм показания. Клел съм се във внуците, в мене си. Почнат ли да идват избори, той почва да приказва. Не сте ли забелязали ", разяснява още Борисов.

Лидерът на ГЕРБ съобщи, че към 15 септември ще може да се приказва за листите на партията за идните локални избори.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР