Президентът Георги Първанов беше ВИП гост на сватбеното тържество на

...
Президентът Георги Първанов беше ВИП гост на сватбеното тържество на
Коментари Харесай

Георги Първанов гост на сватбата на Мисис Баба и кмета на Стрелча

Президентът Георги Първанов беше ВИП посетител на сватбеното празненство на Мисис Баба Дони Василева и кмета на Стрелча Стойно Чачов , разбра HotArena .

Младото семейство подвигна обилна женитба предходната вечер в столичен хотел, а гостите се любуваха на изтънчено 5-степенно меню. Това е втората женитба за Дони и Стойно, които подписаха цивилен брак при започване на лятото. 

На 9 септември, с изключение на, че се врекоха пред Бог, двамата подвигнаха и запаметяващ се ваучър с другари. Кумовете на двойката - Вероник и Фил Филипов прелетяха океана, с цел да са до приятелите си и да приготвят дарове за всеки посетител.

Хора от политическия, бизнес и всемирски хайлайф се събраха, с цел да поздравят младоженците. Семейство Чачови избраха български дизайнери за сватбения си ден . Дони се довери на Диди Демерджиева, до момента в който младоженецът избра стила на Агресия. 

Всички реализатори от музикалния отрасъл, за които Дони е писала текстове, се събраха на тържеството, с цел да поздравят младоженците с осъществяванията си.

Сред тях се откроиха Джина Стоева, Стефан Илчев, Софи Маринова и Фики Стораро . Водеща беше Нелина , предават от Телеграф. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР