Президентът еднолично ръководи Националната служба за охрана (НСО), защо Христо

...
Президентът еднолично ръководи Националната служба за охрана (НСО), защо Христо
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Президентът еднолично ръководи НСО

Президентът еднолично управлява Националната работа за защита (НСО), за какво Христо Иванов ще ме държи мен виновен. Това сподели министър председателят Бойко Борисов във връзка конфликта на плажа „ Росенец “, който беше излъчен онлайн във „ Facebook “.
Скандал на брега в парк „ Росенец “ сред Христо Иванов и охранители Според кадастъра този скалист бряг е обществена държавна благосъстоятелност и би следвало всеки да може да има достъп до него
„ Аз виждам актьори – единият носи знаме, доста е значимо е знамето, а другият го бута, бута. Не разбирам за какво го избута във водата. Сержанти ли са, офицери ли са, президентът ще каже, взима и хвърля знамето, като от самото начало вижда, че ги снимат “, разяснява министър председателят.



Той съпостави този случай с митинга на медицинските сестри, които се барикадираха в постройката на Народното събрание.

Борисов разгласи също, че не схваща за какво някогашният правосъден министър Христо Иванов (във втория кабинет на Борисов) се е присъединил в митинга в поддръжка на президента през вчерашния ден. Те го изкъпаха, той отива да ги поддържа, учудва се министър-председателят.
Протести в центъра на София след акцията на прокуратурата в Президентството Протестът стартира след речта на президента
Когато има сюжет, има и сценаристи и те през вчерашния ден се демонстрираха, съобщи министър председателят.

Той посочи, че когато е получавал поддръжка от Движение за права и свободи, постоянно е благодарил обществено. Също, че не е ходил нито в „ Летните сараи “, нито в „ Зимните сараи “ на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган.

Очаквайте детайлности!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР