Президентът е решил да запази настоящия министър-председател на поста, за

...
Президентът е решил да запази настоящия министър-председател на поста, за
Коментари Харесай

Макрон стои твърдо зад премиера

Президентът е решил да резервира сегашния министър-председател на поста, " с цел да подсигурява непоклатимост " и да може да се концентрира върху работата , която би трябвало да бъде свършена, оповестиха от кабинета на Еманюел Макрон, представен от РФИ.

Идеята за възможна смяна на държавното управление се появи след протестите, провокирани от смъртоносната полицейска пукотевица по младеж, които повдигнаха въпроси за водачеството на Макрон.

Миналата седмица Макрон съобщи, че се нуждае от повече време, с цел да изготви политика в отговор на протестите, които съгласно него изискват освен това от " бързи реакции " .

Няма и действителни претенденти за заместител на Борн, който е подложен на критика като технократ, на който липсва харизма, само че съгласно поддръжниците му към този момент е извършил доста от дилемите на акцията на Макрон.

От президентството обявиха, че Борн ще бъде претрупан със задачата да реализира " корекции " в държавното управление, което министър председателят желае да направи, само че е малко евентуално да се трансформират водещите ресори - министрите на финансите, вътрешните работи, правораздаването и други
 Макрон отслабен от безредиците във Франция
Макрон отслабен от безредиците във Франция

Шестдневни вълнения във Франция окуражиха крайнодесните противници на френският водач.

Тя би трябвало да показа предложенията си тази седмица , а съгласно информацията Макрон възнамерява да приказва в неделя, представяйки проекта си за месеците след лятната почивка.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР