Президентът Доналд Тръмп възнамерява да обсъди с Владимир Путин по

...
Президентът Доналд Тръмп възнамерява да обсъди с Владимир Путин по
Коментари Харесай

CNN гръмна с новина за какво ще си говорят Тръмп и Путин на срещата в Хелзинки

Президентът Доналд Тръмп има намерение да разиска с Владимир Путин по време на срещата им в Хелзинки извеждането на американските войски от Сирия, заяви CNN на уеб страницата си под заглавие „ Trump privately floats plan to make a deal with Putin on Syria ”.
 

По информация на малкия екран, Съединени американски щати ще разрешат на сирийските управляващи да си върнат контрола в региона на Йорданската граница, като в подмяна Русия ще даде гаранции, че Дамаск няма да преследва основаните там бунтовници и ще им разреши да изоставен свободно региона, написа Блиц.
 
Източници от Белия дом означават, че основна част от проекта на Тръмп „ по извеждането на войските на Съединени американски щати ” е изтласкването на Иран от Сирия.

Срещата сред Владимир Путин и Доналд Тръмп ще се организира на 16 юли в Хелзинки. Путин и Тръмп са се срещали два пъти. През юли 2017 година президентите организираха пълноценни договаряния по време на срещата на Г-20 в Хамбург, обсъждайки проблемите на двустранните връзки, както и сирийската и украинска рецесия. През ноември двамата разговаряха в коридорите на Азиатско-тихоокеанския конгрес във Виетнам. След това организираха няколко телефонни диалога.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР