Президентът Доналд Тръмп се зарече, че няма да прави никакви

...
Президентът Доналд Тръмп се зарече, че няма да прави никакви
Коментари Харесай

Тръмп: Никакви отстъпки за Турция

Президентът Доналд Тръмп се зарече, че няма да прави никакви отстъпки на Турция, с цел да издейства освобождение на арестувания от нея американски свещеник, и съобщи, че не го интересува дали наложените от него наказателни мита ще окажат отрицателни резултати върху европейската стопанска система, съобщи Ройтерс, представен от Българска телеграфна агенция.
 Тръмп: Турция постъпи доста, доста зле. Няма да оставим нещата по този начин  Съединени американски щати заплашиха Турция с още наказания поради свещеник Брънсън
Президентът на Съединени американски щати даде особено изявление за Ройтерс в Овалния кабинет на Белия дом. Той считал, че имал договорка с турския президент Реджеп Тайип Ердоган, когато убедил Израел да освободи арестуван турски жител и мислел, че по-късно Ердоган ще освободи пастора Андрю Брънсън. " Мисля, че това, което прави Турция, е доста тъжно. Мисля, че вършат ужасна неточност. Няма да има отстъпки ", сподели Тръмп.

Той наложи мита над вноса на турска стомана и алуминий след отхвърли на Ердоган да освободи Брънсън, което породи безпокойства, че това ще се отрази отрицателно на европейската стопанска система, припомня Ройтерс.

" Изобщо не ме интересува. Точно това би трябвало да се направи ", отвърна Тръмп на въпрос може ли да има евентуални вреди за други стопански системи.

" Харесвам Турция. Много одобрявам турския народ. Досега имах доста положителни връзки с президента, както знаете. Разбирахме се отлично. Имах доста положителни връзки. Но това не може да е еднопосочна улица. Няма повече да е еднопосочна улица за Съединени американски щати ", сподели президентът на Съединени американски щати в специфичното изявление за Ройтерс.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР