Президентът Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик

...
Президентът Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик
Коментари Харесай

Тръмп отново се обяви за победител на президентските избори в САЩ

Президентът Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския съобщи през вчерашния ден още веднъж, че е спечелил изборите в Съединени американски щати и повтори недоказаните си изказвания за изборни измами, съобщи Асошиейтед прес, представени от Българска телеграфна агенция.

Тръмп направи послание пред сенатори републиканци от локалното законодателно заседание в Пенсилвания. Проявата бе проведена в хотел в град Гетисбърг.

Очакваше се да отиде персонално да приказва пред тях, само че не се появи, защото член на юридическия му екип е инфектиран с ковид. Вместо това президентът приказва 11 минути по телефон, пуснат от адвокатката му Джена Елис на функционалност високоговорител и държан до микрофон в залата.

"Това бяха избори, които спечелихме с лекост. Спечелихме ги с доста ", сподели Тръмп.

Всъщност той загуби вота в Пенсилвания с към 150 000 гласа разлика от противника си демократ Джо Байдън. Щатските управляващи оповестиха във вторник публично Байдън за победител.

"Тези избори бяха фалшифицирани ", добави президентът, представен от Франс прес.

Никакви огромни измами не бяха открити на президентските избори на 3 ноември. Демократът Байдън получи над 80 милиона гласа и си обезпечи задоволително електори, тъй че няма никакво подозрение, че той ще бъде 46-ият президент на Съединени американски щати, означи организацията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР