Президентът Джо Байдън призова производителите да увеличат продукцията си и

...
Президентът Джо Байдън призова производителите да увеличат продукцията си и
Коментари Харесай

Криза в снабдяването с бебешки млека обедини американците

Президентът Джо Байдън прикани производителите да усилят продукцията си и инициира огромни полемики с търговците на дребно за опцията да реагират на търсенето. Президенстската администриця и Агенцията по земеделие работят по стратегии за въвеждане на отстъпки по модела на талоните за храна, а Федералната организация по храните и медикаментите (FDA) форсира създаването на документи, която да разреши по-голям импорт.

Кризата провокира огромен интерес към млечните банки в цялата страна, само че освен от консуматори, а и от евентуални донори на кърма. Това е огромно предизвикателство за тези организации, които събират мляко от кърмачки, преработват го, в това число посредством пастьоризация и по-късно го популяризират. Досега обаче това ставаше единствено посредством здравните заведения, които се грижат за деца с храносмилателни проблеми.

В набирането на кърмачки-донори се включи и Асоциацията на млечните банки за майчино мляко в Северна Америка. „ Ако американските майки могат да подаряват, в този момент е моментът, тъй като при повече ресурси, можем да...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР