Президентът Джо Байдън и бившият президент Доналд Тръмп постигнаха решителни

...
Президентът Джо Байдън и бившият президент Доналд Тръмп постигнаха решителни
Коментари Харесай

Изводи от първичните избори в Ню Хемпшир: Тръмп настоява Републиканската партия да се обедини, прикривайки уязвимостите си

Президентът Джо Байдън и някогашният президент Доналд Тръмп реализираха решителни победи във вторник на първичните избори в Ню Хемпшир, като и двамата се стремят да преминат решително към режим на общи избори.

Въпреки това остават въпроси, макар че за демократите има по-малко. Кампания за регистриране на Байдън – той пропусна Ню Хемпшир в спора за първичния ред от 2024 година – елементарно победи енергичното и добре финансирано предизвикателство от представителя Дийн Филипс от Минесота.

На Републиканската страна, някогашният дипломат в Организация на обединените нации Ники Хейли даде обещание да продължи, за огромно оскърбление на Тръмп и неговите съдружници. Тя върви напред с изострен фокус върху Южна Каролина, където беше губернатор, само че където Тръмп се счита за любимец.

Ето най-големите заключения от вечерта на първичните избори в Ню Хемпшир — от Тръмп и бъдещето на Републиканската партия до намаляващото въздействие на локалните утвърждения и други.

Тръмп усилва натиска да приключи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР