Президентът Джо Байдън е заявил във вторник, че републиканецът Доналд

...
Президентът Джо Байдън е заявил във вторник, че републиканецът Доналд
Коментари Харесай

Байдън призова за политическа блокада на Тръмп

Президентът Джо Байдън е декларирал във вторник, че републиканецът Доналд Тръмп е опасност за демокрацията и би трябвало да бъде " политически заключен ", като прикани демократите в предизборния офис в Ню Хемпшир да завоюват изборите в Съединени американски щати на 5 ноември, предава " Ройтерс ".

" Трябва да го заключим, " сподели Байдън, приветстван в офиса на Демократическата партия в Конкорд, Ню Хемпшир. " Политически да го заключим. Да го изключим. Това е, което би трябвало да създадем. "

Байдън съобщи, че Тръмп, претендентът на Републиканската партия и някогашен президент, желае да пренебрегва защитните механизми на Конституцията на Съединени американски щати. " Нашата народна власт е заложена на карта , " сподели той, в случай че Тръмп победи претендента на Демократическата партия, вицепрезидента Камала Харис.

Когато се кандидатираше за президент през 2016 година, Тръмп водеше манифестации, в които участниците скандираха " Заключете я!, " имайки поради претендента на Демократическата партия тогава Хилъри Клинтън. Тръмп не ги обезкуражаваше да скандират това.

През тази година, по време на манифестации за Камала Харис, нейните поддръжници от време на време скандират " Заключете го! ", имайки поради Тръмп, който е, свързани с прикриването на заплащане на пари за безмълвие на порнозвезда. Тръмп също по този начин е изправен пред на изборите през 2020 година

Въпреки това, Харис стопира тези викания, заявявайки, че Министерството на правораздаването ще се оправи с този въпрос, до момента в който тя се стреми да победи някогашния президент на изборите.

Късно във вторник, акцията на Тръмп прикани Харис да осъди изявлението на Байдън.

" Джо Байдън преди малко призна истината: той и Камала постоянно са възнамерявали да преследват политически своя конкурент, президента Тръмп, тъй като не могат да го победят по почтен метод, " съобщи Каролайн Левит, народен прес-секретар на акцията на Тръмп.

 Тръмп упрекна английските лейбъристи в интервенция в изборите
Тръмп упрекна английските лейбъристи в интервенция в изборите

Близо 100 сегашни и някогашни чиновници на партията пътуват до Съединени американски щати с цел да оказват помощ при избирането на Харис
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР