Президентът Байдън отново разказа своята често преувеличена история за времето,

...
Президентът Байдън отново разказа своята често преувеличена история за времето,
Коментари Харесай

ГЛЕДАЙТЕ: Байдън повтаря преувеличената история за пожар в къщата, за който твърди, че едва не е убил жена си през 2004 г.

Президентът Байдън още веднъж описа своята постоянно пресилена история за времето, когато в дома му в Делауеър е зародил дребен пожар на удар от гръмотевица през 2004 година, който съгласно него съвсем лиши живота на първата дама Джил Байдън.

Байдън стартира речта си пред група пожарникари във Филаделфия в понеделник с историята, която не напълно стигна до такава степен, доколкото го е приемал в предишното, само че въпреки всичко включи изказванието, че животът на жена му е в заплаха, макар че огънят е „ дребен “ и „ обгръща кухнята “.

„ Те също избави дома ми и живота на жена ми, когато ме нямаше. Беше последният ден, в който най-известният човек, който правеше „ Среща с пресата “ във Вашингтон, окръг Колумбия, и аз правехме програмата. И това, което се случи, беше, че гръмотевица удари малко езерце зад къщата ми. Удари се в жица и излезе през мазето на дома ми и три етажа ", сподели Байдън за локалната пожарна.

Президентът Джо Байдън приказва при оповестяването на премия за безвъзм...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР