Презентацията на Apple на 27-ми март, която компанията вече позиционира

...
Презентацията на Apple на 27-ми март, която компанията вече позиционира
Коментари Харесай

Ще се появи ли новият iPhone SE следващата седмица?

Презентацията на Apple на 27-ми март, която компанията към този момент нарежда като събитие за учители и възпитаници, може да се ознаменува с представянето на iPhone SE от второ потомство. За това оповестява изданието „Форбс“, базирайки се на лични източници и анализатори.

Един от факторите, които свидетелстват за дебюта на новия iPhone SE, е огромният брой осведомителни течове за смарт телефона напоследък, считат специалистите. Освен това, в случай че се прави прилика с първото потомство на смарт телефона, то той също беше показан през март.

Тогава, апропо, iPhone SE оказа помощ на Apple да усъвършенства статистическите си данни за продажбите, защото iPhone 6s и iPhone 6s Plus не се употребиха с задоволителна известност измежду купувачите.



Както пишат публицистите, устройството ще получи името iPhone X SE, само че по какъв начин ще наподобява, никой не знае.

Всичко, което досега имаме — дизайнерски концепти, както и информация за поддръжката на Face ID и безжично зареждане (поради тази причина, новият смарт телефон най-вероятно ще има стъклен заден панел).

Така или другояче, до събитието остават броени дни и доста скоро самите ние ще научим всичко. Все отново не чакаме появяването на новото устройство на презентация, отдадена на образованието, само че от Apple може да се чака всичко.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР