През юни Будапеща ще е място за срещи на хиляди

...
През юни Будапеща ще е място за срещи на хиляди
Коментари Харесай

Хеви метъл и Harley-Davidson за 120-годишнината в Будапеща

През юни Будапеща ще е място за срещи на хиляди почитатели на Harley-Davidson. Там ще се отпразнуват първите 120 години на именитата компания. Европейският фестивал по случай 120-тата годишнина на Harley-Davidson ще се организира от 22 до 25 юни. Уникалният фестивал ще събере почитателите на Motor Heads и Harley от всички елементи на света, с цел да отпразнуват дългата традиция на марката дружно с очарователните мотоциклети от последните 120 години.

Мястото е парк Puskas Arena в центъра на града и гостите могат да чакат четири дни с многочислени музикални осъществявания онлайн. 50 групи ще раздрусват шест подиуми. На главната сцена ще забиват интернационално известни музиканти, в това число известната австралийска рок група Wolfmother, която ще разгорещи купона в събота, 24 юни, и легендата на Deep Purple Глен Хюз, който ще бъде най-големият в неделя, 25 юни, представяйки шлагерите на групата.

Петък, 23 юни - вторият ден от фестивала - е даден напълно на дами музиканти, в това число Ларкин По: сестрите от Нешвил Ребека и Меган Ловел. Можете също по този начин да очаквате с неспокойствие концерти на няколко известни топ реализатори от Унгария.

Освен музикални осъществявания посетителите ги чакат и доста занимания, в това число и за фамилиите с деца, както и за феновете на адреналина. Един от акцентите на фестивала ще е огромният церемониал на Harley-Davidson, в който хиляди мотоциклети ще преминат през центъра на града с неговите исторически забележителности.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР