През юли 2006 г. магнатът в сферата на недвижимите имоти

...
През юли 2006 г. магнатът в сферата на недвижимите имоти
Коментари Харесай

Порнозвездата, президентът и 130 000 долара за мълчание

През юли 2006 година магнатът в областта на недвижимите парцели и телевизионна звезда от риалити шоуто Доналд Тръмп се среща с актрисата от филми за възрастни Сторми Даниълс по време на шампионат по голф за звезди в езерото Тахо, съобщи Агенция Франс Прес.

Какво тъкмо се е случило по-късно е противоречиво, само че наподобява, че тази седмица ще се стигне до първото в историята наказателно обвиняване против някогашен президент на Съединени американски щати.

Това са събитията, довели до политически взривоопасния случай, и ролята на Даниълс в него:

Езерото Тахо

В книгата си от 2018 година " Пълно откриване " Даниълс, чието юридическо име е Стефани Клифорд, споделя за съдбовната си среща с Тръмп в голф курорта в Невада на брега на езерото Тахо.

На фотография, направена по това време, се вижда по какъв начин двамата театралничат дружно в кабината на порнографско студио, където Даниелс работи като " пазач ".

Тръмп е облечен с алена шапка, жълта поло риза и панталони в цвят каки. Даниълс стои до него в компактно прилепващ черен топ, който разкрива ханша ѝ.

По това време Даниелс е на 27 години, а Тръмп - на 60. Третата му брачна половинка, Мелания, беше родила сина им Барън към четири месеца по-рано.

В книгата си Даниелс споделя, че един от телохранителите на Тръмп я поканил да вечеря със звездата от " Стажантът " в неговия пентхаус.

Двамата почнали да вършат " може би минимум впечатляващия секс, който в миналото съм правила ", написа тя в описа си, който включва и нелицеприятно изложение на анатомията на Тръмп.

Тръмп отхвърля да са правили секс и упреква Даниълс в " изнудване " и " цялостна машинация ".

Даниълс съобщи, че е поддържала връзка с Тръмп през идната година с вярата, че той ще я предложения в своето телевизионно риалити шоу, само че това по този начин и не се случило.

Плащане за " безмълвие "

През 2016 година Тръмп е претендентът за президент на Републиканската партия.

National Enquirer, таблоиден вестник, благосъстоятелност на съдружник на Тръмп, открива, че Даниълс търси купувачи за своята евентуално политически нездравословна история за връзките ѝ с Тръмп.

Таблоидът я свързва с Майкъл Коен, персоналния юрист на Тръмп и негов поддръжник, именуван " Питбула ".

Коен, който в това време се обърна против Тръмп, призна, че е уредил заплащането на 130 000 $ " а безмълвие " на Даниълс в подмяна на мълчанието ѝ за 2006 година

Даниълс и Тръмп - под съответните псевдоними Пеги Питърсън и Дейвид Денисън - са били страни по съглашение за неразкриване на информация, квалифицирано от Коен, което се появи в правосъдните документи.

Плащането беше разкрито от " Уолстрийт джърнъл " през януари 2018 година и е в основата на обвиняванията, които Тръмп може да получи тази седмица в Ню Йорк.

Тръмп отхвърля да е направил каквото и да е нарушаване и твърди, че е жертва на политически " лов на вещици " от страна на районния прокурор на Манхатън Алвин Браг, демократ, целящ да провали акцията му за Белия дом през 2024 година

Коен, който е излежавал присъда в пандиза за укриване на налози и нарушавания на разпоредбите за финансиране на предизборни акции, и Даниълс бяха разпитани от прокурорите този месец във връзка със случая.

Откакто Даниълс излезе на бял свят, тя се възползва от известността си, като се бори с Тръмп в съда и отвън него, както и в обществените медии.

В своя Twitter тя назовава Тръмп " Дребосък ", до момента в който той я наскърбява, в това число я назовава " Кон ".

Заедно с книгата си Даниълс прави изяви в стриптийз клубове в цялата страна, оповестени като турне " Make America Horny Again ".

Нейният бивш почитан юрист Майкъл Авенати сега излежава присъда в пандиза за кражба на пари от Даниълс.

Авенати измамил сътрудници да изпратят 300 000 $ от 800 000 $ задатък, които тя получила за книгата си, в банкова сметка, която той направлявал, без нейно познание.

Според прокурорите Авенати е похарчил парите за персонални и професионални разноски, в това число самолетни билети, заведения за хранене и лизинг на Ferrari.

Преводът е на БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР