През януари тази година 33-годишната певица беше заснета през уикенда

...
През януари тази година 33-годишната певица беше заснета през уикенда
Коментари Харесай

Бременна и обичана: Риана проговори за мъжа до себе си и какво най-много обича да похапва

През януари тази година 33-годишната певица беше снимана през уикенда в Ню Йорк с огромно бременно коремче и оттогава не стопираме да се радваме на всяка нейна обществена поява като бъдеща мама!

Именно тя е лицето, което краси последната кралица на Vogue, и гордо декларира: „ Прекалено огромно наслаждение ми доставя да се обличам добре. Това, че тялото ми се трансформира, не е причина да спра да го върша “ :

Изборът на визии по време на бременноста ѝ разделя почитателите на два лагера. На критиците, които не утвърждават разголения ѝ външен тип, Риана дава отговор:

„ С тялото ми се случват чудеса и това не е мотив да се срамя. “
 Кой сподели, че бременните дами не са секси? Риана трансформира стилните закони  Кой сподели, че бременните дами не са секси? Риана трансформира стилните закони  Кой сподели, че бременните дами не са секси? Риана трансформира стилните закони  Кой сподели, че бременните дами не са секси? Риана трансформира стилните закони
В скорошното изявление за списанието хубавицата от Барбадос повдига и завесата на персоналния си жиовт и споделя, че познава бъдещия баща още от 2012 година, само че ѝ е належащо доста време, преди да го схване като повече от другар:

„ С мен мъчно се минава границата на другарството. Трябваше ми време, с цел да привикна с обстоятелството, че се познаваме толкоз добре, тъй като и двамата бяхме наясно с минусите си. “

Певицата чака бебе от A$AP Rocky, с който оповестиха, че публично са двойка през ноември 2020 година. В продължение на години преди този момент са близки другари.



Те прекарват доста време дружно по време на локдауна, наемат рейс за турне и започват „ огромната американска екскурзия “. Според рапъра прекарването „ не може да съпостави с нищо друго “, а той в никакъв случай няма да бъде същият.
 Риана бе оповестена за народен воин на Барбадос  Риана бе оповестена за народен воин на Барбадос  Риана бе оповестена за народен воин на Барбадос  Риана бе оповестена за народен воин на Барбадос
Следва посещаване на Барбадос и запознанство със фамилията на Риана. Щастлива случайност е, че островната страна е и родното място на бащата на A$AP Rocky. За първата му среща с майка ѝ певицата споделя:

„ Майка ми умее да преценя хората. Първо следи, след това си прави изводите лека-полека. Мисля, че съм взела това от нея. Има мъже, с които се срещах, които не може да огледа и до ден сегашен. Но от него беше очарована още от момента, в който се срещнаха. “
 15 любовни истории от Холивуд, които ни разчувстваха  15 любовни истории от Холивуд, които ни разчувстваха  15 любовни истории от Холивуд, които ни разчувстваха  15 любовни истории от Холивуд, които ни разчувстваха
Е, бременността ѝ никога не е спънка да реализира всички други цели, които си е сложила. За благополучие на всички почитатели, Риана призна – следва нов албум!

„ Новият ми план ще бъде доста по-различен от всичко, което съм правила до момента. Автентичен е, също така работата ми върху него ме забавлява и ме разтоварва. “

Впрочем нали сте чували, че на бъдещите майки им се дояждат всевъзможни странни неща? Риана споделя, че обичаната ѝ храна сега са мандарините, които похапва в огромни количества и поръсва щедро със сол. Може и да ви звучи необичайно, само че тази композиция е обичайната за родния ѝ край – като че ли тялото ѝ се пробва да се завърне към корените с напредъка на бременността!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР