През вчерашния ден бе обявена новината, че Новак Джокович ще

...
През вчерашния ден бе обявена новината, че Новак Джокович ще
Коментари Харесай

Дел Потро към Голямата четворка на Laver Cup: Имате късмет, че не играя

През вчерашния ден бе оповестена новината, че Новак Джокович ще вземе присъединяване в демонстративната отборна конкуренция Laver Cup за повторно в кариерата си, като по този метод се причислява към Роджър Федерер, Рафаел Надал и Анди Мъри, които бяха първите състезатели, удостоверили наличието си в конкуренцията. Това значи, че ще станем очевидци на невиждано шоу в дните сред 22 и 25 септември в лондонската зала " О2 Арена " с присъединяване на всички представители на Голямата четворка.

Наличието на четиримата именити тенисисти в еднакъв тим свежда до най-малко възможностите за триумф на тима на Света, който в никакъв случай до момента не е печелил надпреварата и наподобява като цялостен новобранец и през тази година. Появиха се голям брой мнения от страна на почитатели, които са на мнение, че единственият, който би могъл да окаже опозиция на Четиримата огромни по пътя към пети трофей за тима на Европа, е Хуан Мартин Дел Потро.

Аржентинецът, който разгласи своето отдръпване от професионалния тенис при започване на февруари, употребява случая, с цел да показва възприятие за комизъм, отговаряйки на един от въпросните мнения със следното: " Имате шанс, че не играя ". Припомняме, че Дел Потро е надделявал над всеки един от членовете на Голямата четворка, като е побеждавал Федерер 7 пъти, Надал - 6, Джокович - 4 и Мъри - 3.

ESPNtenis:
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР