През уикенда във Велико Търново се проведе втория за годината

...
През уикенда във Велико Търново се проведе втория за годината
Коментари Харесай

Велико Търново Оупън – когато отлагането със седмица е най-добрата идея


През уикенда във Велико Търново се организира втория за годината шампионат от веригата съревнования на форума на „ Тенискафе “. Първоначално Велико Търново Оупън трябваше да се организира седмица по-рано, само че турнирният шеф Alex-VT взе най-правилното допустимо решение – отсрочване със седем дни поради прогнозата за времето.

Така участниците получиха опция да играят при прелестно време. Мачовете започнаха още в петък на чудесно квалифицираните кортове на състезателен център „ Хемус “, а в неделя към този момент бяха избрани и първенците.

При мъжете първото място завоюва Мартин от Русе, който във финала победи първенеца от Пловдив Георги. Преди това на полуфиналите Мартин победи Влади, а Георги се оправи с Павел.

Отново над всички при мъжките двойки бяха Георги и Камен, а Михаела и Калин са първенци при смесените двойки.

Сезонът в тура на „ Тенискафе “ продължава с новата дестинация – Ямбол, където на 9 и 10 юли хазаин ще бъде тенис клуб „ Ямбол 2005 “.

Между 5 и 7 август е обичаният на мнозина шампионат в Априлци, където мачовете са на хард настилка в тенис комплекс „ Синьото “.

На 11 и 12 септември е именитият шампионат „ Сарафово Оупън “, а край на сезона ще даде още веднъж Велико Търново с коледен шампионат на 10-11 декември на закрити кортове.

В страстите от шампионата можете да се потопите с галерията.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР