През уикенда се радвахме на слънчево време, по-високи температури, придружени

...
През уикенда се радвахме на слънчево време, по-високи температури, придружени
Коментари Харесай

С какво време ще изпратим септември?

През уикенда се радвахме на слънчево време, по-високи температури, съпроводени тук-там с повече вятър.

" Септември месец ще го изпратим и с топло време, и с чести превалявания, като към края на седмицата чакаме топъл въздух, който да увеличи доста температурите и те да са извънредно високи за края на септември. Днес денят ще стартира с раздрана облачност, високи температури - 27-29°. В Югозападна България ще доближат до 30 градуса, а следобедните часове ще се развива облачно време в Западна и Северозападна България, като не е изключено да превали и прегърми на обособени места ", сподели синоптик за bgonair.

Тя показа, че на следващия ден над страната ще мине едва изразен леден атмосферен фронт, който ще намали сензитивно температурите.

" В следобедните часове се чака да бъде по-ветровито и дребна градушка. Но това се чака единствено във вторник. Този леден атмосферен фронт се очакваше да премине по-късно и захлаждането да се случи в сряда, само че ще се случи по-рано. В сряда в Западна и Централна България ще доминира слънчевото време, ще се успокои ситуацията над страната ", добави Янкова.

А пред уикенда също ни чака хубаво време: " На 2 октомври, когато са изборите, денят ще стартира със слънчево време, ще бъдат нараснали градусите. "

" Видяхме, че ураганът " Фиона " удари Източна Канада, а сега във Флорида е оповестено изключително състояние, защото се чака да бъде връхлетян от тропическата стихия и заплашва щата. Местното население е в цялостна евакуация, взети са всички всевъзможни ограничения.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР