През уикенда президентът Румен Радев реши да се откъсне за

...
През уикенда президентът Румен Радев реши да се откъсне за
Коментари Харесай

Семейство Радеви се снимаха със свои почитатели на концерт на Георги Христов

 През уикенда президентът Румен Радев реши да се откъсне за малко от политическите си отговорности и да се отдаде на една вечер, изпълнена с доста въодушевление и музика, дружно със брачната половинка си. Държавният глава заведе Десислава в столичен пиано бар, където двамата се любуваха на осъществяванията на артиста Георги Христов.

Макар първата двойка на България да се опитваше да не се набива на очи, те нямаше по какъв начин да не останат незабелязани измежду посетителите на заведението. Още след песента, с която Христов откри, той разгласи, че съпрузите са измежду гостите и акцентира, че въпреки да е политически безпристрастен, желае да ги поздрави със идващото парче.

Думите му, както и наличието на семейство Радеви, провокираха овации. Преди да стартират първите акомпанименти на сингъла, артистът сподели, че в България има 5 сезона - наред с пролетта, лятото, есента и зимата, съществува и сезонът на любовта. А музикалният привет, който избра, се оказа " Повтаряй ми, че ме обичаш ".

За събитието Деси Радева се бе спряла на черен топ с надиплена яка, който бе съчетала с карирана пола над коляното и черен чорапогащник. До нея брачният партньор ѝ носеше светлосиня риза и дънки, приключва Дир.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР