През уикенда Преслава призна пред феновете си, че е направила

...
През уикенда Преслава призна пред феновете си, че е направила
Коментари Харесай

Преслава избра суетата и кариерата пред здравето на детето си

През уикенда Преслава призна пред почитателите си, че е направила огромна неточност, като не е опровергавала лъжите, които медиите изтипосвали по неин адрес през годините. Обаче… не всички обстоятелства могат да бъдат отречени.

Като да вземем за пример това, че обгрижва дъщеричката си Паола с нокти, огромни колкото такива на орел. "Това е освен несериозно и безконтролно, само че й подсказва за това, че Преслава разрешава на суетата да й пречи в безвредното развъждане на момиченцето ", установяваха критици.

Запитана от почитателите си, дали би почнала да прави влогове, пайнерката на първо време ги попита какво значи тази активност. Те й разясниха, че това е да заснемаш във видеоматериал по какъв начин протича всекидневието на даден човек.

Вече добре осведомена за същността на въпроса, Преслава отговори, че на този стадий не би правила такова нещо, защото денят й минава в развъждането на дъщеричката й Паола, а на този стадий не желае да прави детето основен воин на риалити формат.

Доста добре и умно разсъждава в съответния случай, само че откакто обширно прегледахме фотосите на Преслава, откогато стана майка, виждаме, че тя непрестанно е с маникюр, написа ХотАрена. Представете си по какъв начин гушка детето, без да го убоде или надере.

Малко преди раждането на сина си Благовест, Антония Петрова – Батинкова смъмрена от почитателите си в мрежата, че още поддържа ноктите си големи, в случай, че напълно скоро ще стане майка. Тогава вироглавата Тоца учудващо се вслуша в препоръките и отстрани ноктопластиката си, въпреки и не за дълго.

Преслава обаче за момент не е оставяла без маникюр.

Че е прекомерно суетна демонстрира и фактът, че певицата е свалила насъбраните 15 кг от бременността единствено за 2 месеца след раждането. За да имат майките кърма за своите бебчета за по-дълъг интервал от време (за да бъдат по-здрави), лекарите поучават родилките да не отслабват с повече от 2 кг на месец. И в този случай Преслава още веднъж е поставила на напред във времето кариерата и фигурата си, пред това да подсигури потребно мляко за Паола…
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР